Kringloop Kampen

Kringloop Kampen is een Kringloopwinkel gelegen aan Ambachtsstraat 3 in Kampen.

Meer informatie over Kringloop Kampen in Kampen

Kringloop Kampen heeft een webwinkel waar je terecht kunt voor verschillende tweedehands producten. Het laatste nieuws is dat er op 14 oktober een Repair Café wordt georganiseerd. Op de Facebook pagina van Kringloop Kampen zijn recente foto's en video's geplaatst. De winkel bevindt zich op Ambachtstraat 3 en is geopend van maandag tot en met zaterdag. Daarnaast is er een brenglocatie op Haatlandhaven 19 waar je je spullen kunt afleveren. De openingstijden van de brenglocatie zijn hetzelfde als die van de winkel, behalve op zaterdag, dan sluit de brenglocatie om 12:30. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Kringloop Kampen.

Wil je weten wat Kringloop Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Kringloop Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Kampen

Bezoekers bekeken ook