Lalaloes

Lalaloes is een gelegen aan Broederstraat 11 in Kampen.

Meer informatie over Lalaloes in Kampen

Wij zijn geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. We bieden een heerlijk ontbijt of lunch voor 2 personen aan voor €19,55, maar we vragen u om dit minimaal een dag van tevoren te bestellen. Daarnaast kunt u ook verse croissants, broodjes, soep, taartjes, quiches en salades bestellen. Het aanbod hiervan verschilt per dag en is 's ochtends te vinden op Facebook en Instagram. Als u een grote taart of high tea wilt bestellen, vragen we u om dit 2 dagen van tevoren aan ons door te geven. We gebruiken biologische en streekproducten en bakken met meel van molen d'Olde Zwarver. We doen ons best en doen dit met veel plezier. A bientôt! Lalaloes.

Wil je weten wat Lalaloes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lalaloes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lalaloes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lalaloes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Lalaloes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lalaloes

Bezoekers bekeken ook