Lay Back Kampen

Lay Back Kampen is een Basketbalvereniging gelegen aan in Kampen.

Meer informatie over Lay Back Kampen in Kampen

De Nederlandse Basketball Bond start dit seizoen met de pilot "versneld innemen van de bal" om het spel te versnellen. Nieuwe scheidsrechters van U16 en ouder krijgen uitleg over het fluiten van wedstrijden. Terugblikkend op het vorige seizoen kunnen we trots zijn op de vijf kampioensteams. Het schema voor het fluiten en tafelen is bekend en iedereen kan zien wanneer hij aan de beurt is. Door het groeiend aantal leden heeft de vereniging VIA als nieuwe trainingslocatie gevonden. Er is een vacature voor de positie van secretaris bij Lay Back. De jeugd van Lay Back heeft met succes de Avond4Daagse gelopen en de meiden van VU16 Hammers hebben de beker gewonnen. Landstede Hammers heeft een clinic gegeven aan de jeugd en Sport-Inn en Craft hebben Lay Back voorzien van nieuwe tenues.

Wil je weten wat Lay Back Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lay Back Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lay Back Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lay Back Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Lay Back Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lay Back Kampen

Bezoekers bekeken ook