Lindeboom Schildersbedrijf

Lindeboom Schildersbedrijf is een Binnenhuisarchitect gelegen aan Thomas Berentszstraat 7 in Kampen.

Meer informatie over Lindeboom Schildersbedrijf in Kampen

Lindeboom Schildersbedrijf is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk. Ze gebruiken duurzame verf op basis van lijnolie uit lijnzaad, wat zorgt voor een mooie en kwalitatieve afwerking. Of je nu een oude deur wilt opknappen of je huis een onderhoudsbeurt wilt geven, bij Lindeboom Schildersbedrijf ben je aan het juiste adres. Ze hebben het juiste materiaal en de precisie om ervoor te zorgen dat je woning weer straalt. Neem gerust contact met hen op als je gaat verbouwen, verhuizen of als je woning toe is aan een opfrisbeurt. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 06 20 29 70 87 of via e-mail op info@lindeboomschildersbedrijf.nl.

Wil je weten wat Lindeboom Schildersbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lindeboom Schildersbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lindeboom Schildersbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lindeboom Schildersbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Lindeboom Schildersbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lindeboom Schildersbedrijf

Bezoekers bekeken ook