Marijke's Kinderopvang

Marijke's Kinderopvang is een Kleuterschool gelegen aan Koraal 30 in Kampen.

Meer informatie over Marijke's Kinderopvang in Kampen

Gastouderbureau Happy Kids is een uniek gastouderbureau in Kampen en de wijde omgeving. Marijke Dekker werkt sinds september 2013 als zelfstandig gastouder bij dit bureau. Ze is al ruim 11 jaar gastouder en doet dit werk met veel plezier. Marijke woont in de wijk de Maten en biedt opvang aan kinderen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Ze is getrouwd en heeft twee dochters. Als u op zoek bent naar opvang voor uw kind, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Marijke. Ook kunt u contact opnemen met gastouderbureau Happy Kids voor meer informatie.

Wil je weten wat Marijke's Kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marijke's Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marijke's Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marijke's Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Marijke's Kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marijke’s Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook