MultiVlaai

MultiVlaai is een Taartenwinkel gelegen aan Oudestraat 1 in Kampen.

Meer informatie over MultiVlaai in Kampen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van MultiVlaai en mis nooit meer een aanbieding! Met ruim 80 vestigingen verspreid over heel Nederland is er altijd een winkel in de buurt waar je onze verse vlaaien en taarten kunt laten bezorgen. Onze winkels worden dagelijks voorzien van dagverse producten, dus je bent altijd verzekerd van kwaliteit. En als je voor 13.00 uur bestelt, heb je je vlaai(en) of taart(en) morgen al in huis! Wil je meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via info@multi-vlaai.nl of bel naar 0162 210 290. Volg ook onze Facebookpagina voor het laatste nieuws over MultiVlaai.

Wil je weten wat MultiVlaai verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MultiVlaai of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MultiVlaai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MultiVlaai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar MultiVlaai reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MultiVlaai

Bezoekers bekeken ook