Nebi Moskee Kampen

Nebi Moskee Kampen is een Moskee gelegen aan Bolwerk 12 in Kampen.

Meer informatie over Nebi Moskee Kampen in Kampen

De tekst gaat over de bouw van de Nebi Camii moskee in Kampen. In de tekst wordt geciteerd uit de Koran en wordt benadrukt dat alleen degenen die in Allah en de dag des oordeels geloven, het gebed correct uitvoeren, zakaat betalen en alleen voor Allah vrezen, in staat zijn om moskeeën te bouwen. Daarna wordt vermeld dat er donaties worden gevraagd voor de nieuwe moskee en dat de bouw is begonnen na het ondertekenen van contracten met Hedi Bouw. Er wordt ook vermeld dat de voorbereidingen voor de verhuizing naar de nieuwe moskee in volle gang zijn en dat het doel is om de aanbidding in de nieuwe moskee te beginnen na de Ramadan. Het bestuur werkt hard om dit te realiseren.

Wil je weten wat Nebi Moskee Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nebi Moskee Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nebi Moskee Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nebi Moskee Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Nebi Moskee Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nebi Moskee Kampen

Bezoekers bekeken ook