Notariskantoor Beens

Notariskantoor Beens is een Notaris gelegen aan Meeuwenweg 17 in Kampen.

Meer informatie over Notariskantoor Beens in Kampen

Vanaf 28 augustus begint de Gemeente Kampen met de herinrichting van de parkeerplaats tegenover het kantoor van Notariskantoor Beens. De werkzaamheden zullen naar verwachting eind 2023 klaar zijn. Gedurende deze periode zal de parkeerplaats volledig afgesloten zijn. Klanten kunnen betaald parkeren op het parkeerterrein De Bongerd naast de Albert Heijn aan de Meeuwenweg, of gratis parkeren op de parkeerplaats/carpoolplek aan de Flevoweg of in de parkeergarage Buitenhaven aan het begin van de Noordweg. Het kantoor van Notariskantoor Beens helpt particulieren en bedrijven met verschillende notariële diensten, zoals het opstellen van een testament, samenlevingscontract of voogdijregeling. Ze zijn ook gespecialiseerd in het begeleiden van aankoop en verkoop van huizen, en het starten of overdragen van een onderneming. Ze bieden een gratis oriënterend gesprek aan en hebben speciale tarieven voor goede doelen. Het kantoor is gevestigd aan de Meeuwenweg 17 in Kampen.

Wil je weten wat Notariskantoor Beens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notariskantoor Beens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notariskantoor Beens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notariskantoor Beens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Notariskantoor Beens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notariskantoor Beens

Bezoekers bekeken ook