Notengaard van Kampen

Notengaard van Kampen is een Groothandelaar gelegen aan Broekgeuterweg 1a in Kampen.

Meer informatie over Notengaard van Kampen in Kampen

De Notengaard van Kampen is een plek waar diverse soorten walnoten worden verbouwd. De walnoten groeien sinds 2013 in de IJsseldelta, net buiten Kampen. Onder de bomen lopen schapen die zorgen voor een natuurlijke bemesting. De boomgaard bestaat uit bomen die handnoten en walnoten met een hoog oliegehalte produceren. Naast zelf verbouwen, selecteren ze ook de mooiste walnoten van lokale 'notenvergaarders'. Nederland importeert jaarlijks 7500 ton walnoten, maar dat kan minder worden als er gekozen wordt voor lokale walnoten. De walnoten zijn lang houdbaar en behouden hun kwaliteit en smaak als ze op de juiste manier behandeld en koel bewaard worden. De Notengaard werkt samen met buren, Schapenhouderij de Vlindertuin, en met medewerkers van Stichting Philadelpia Zorg die helpen met kraken. Ze delen ook kennis en ruilen noten met 'notenvergaarders'. Mensen kunnen hun verse, gedroogde of gepelde walnoten ruilen voor producten van de Notengaard. In oktober nemen ze ook vers gevallen walnoten in. Er kan contact worden opgenomen via e-mail of telefoon voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Notengaard van Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notengaard van Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notengaard van Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notengaard van Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Notengaard van Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notengaard van Kampen

Bezoekers bekeken ook