Nova Pura - beautiful you

Nova Pura - beautiful you is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Terp 9 in Kampen.

Meer informatie over Nova Pura - beautiful you in Kampen

Nova Pura is een beautysalon in Kampen, gespecialiseerd in verschillende behandelingen zoals permanente make-up, gelpolish, kunstnagels, wenkbrauwstyling en waxbehandelingen. De salon bevindt zich in de woonwijk Onderdijks en biedt een ruim aanbod aan fijne behandelingen. Bij Nova Pura wordt gewerkt met professionele merken zoals Swiss Color, Magnetic, Lycon en DermaSR. Klanten zijn erg tevreden over de behandelingen en de persoonlijke benadering van Marjon, de eigenaresse van de salon. Via de website kunnen klanten een afspraak maken in het online boekingssysteem.

Wil je weten wat Nova Pura - beautiful you verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nova Pura - beautiful you of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nova Pura - beautiful you? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nova Pura - beautiful you het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Nova Pura - beautiful you reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nova Pura – beautiful you

Bezoekers bekeken ook