O.L. Vrouwe kerk

O.L. Vrouwe kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Buiten Nieuwstraat 97 in Kampen.

Meer informatie over O.L. Vrouwe kerk in Kampen

De Buitenkerk in Kampen is onderdeel van de Parochie Thomas a Kempis en is gevestigd aan de Buiten Nieuwstraat 97. Het kerkgebouw is geopend van juni tot Open Monumentendag en is elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag toegankelijk voor bezoekers. Het Locatiesecretariaat is bereikbaar via e-mail of telefoon. De Pastoraatgroep is ook telefonisch bereikbaar. De Buitenkerk heeft een rijke geschiedenis en er is ook een begraafplaats aanwezig. De Locatieraad bestaat uit verschillende leden en de Budgethouder is C.J.M. Huesmann. Voor financiële zaken is er een bankrekening beschikbaar.

Wil je weten wat O.L. Vrouwe kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van O.L. Vrouwe kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij O.L. Vrouwe kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je O.L. Vrouwe kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar O.L. Vrouwe kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. O.L. Vrouwe kerk

Bezoekers bekeken ook