Omana Studio

Omana Studio is een Videoproductieservice gelegen aan Grutto 22 in Kampen.

Meer informatie over Omana Studio in Kampen

Melissa van Omana Studio is een filmmaker en fotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van verhalen. Ze legt niet alleen herinneringen vast, maar kan ook geschiedenis schrijven met haar werk. Ze richt zich op het filmen van bruiloften op verschillende locaties, het fotograferen en filmen voor bekende merken en het vastleggen van inspirerende verhalen van creatieve ondernemers. Met haar werk weet ze de essentie van elk moment vast te leggen en deze om te zetten in beelden die een blijvende indruk achterlaten.

Wil je weten wat Omana Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Omana Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Omana Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Omana Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Omana Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Omana Studio

Bezoekers bekeken ook