Orthodontiepraktijk B.V.

Orthodontiepraktijk B.V. is een Orthodontist gelegen aan Marinus Postlaan 7-9 in Kampen.

Meer informatie over Orthodontiepraktijk B.V. in Kampen

Orthodontiepraktijk Groeneveld is een kleine praktijk waarin orthodontist Ellen Groeneveld werkt samen met drie assistentes. De meeste patiënten worden door hun tandarts doorverwezen voor een eerste consult. Afhankelijk van de ernst van de afwijking en leeftijd van de patiënt bepaalt de tandarts of iemand op de wachtlijst komt of op de spoedlijst wordt geplaatst. De praktijk is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.00 uur. Telefonisch zijn ze bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 8.00 tot 13.00 uur. In geval van spoedgevallen buiten werktijd kan er gebeld worden naar 06-22276665. Voor het maken van een afspraak of bij klachten kan er telefonisch contact opgenomen worden. Vanwege de huidige Covid-19 uitbraak zijn er bepaalde voorwaarden verbonden aan de behandeling. Een orthodontische behandeling kan nodig zijn om scheve tanden en kiezen recht te zetten, zowel bij kinderen als volwassenen. Bij kinderen kan ook de groeirichting van de kaken nog bijgestuurd worden. Na een uitgebreid onderzoek wordt het definitieve behandelplan opgesteld en bepaald welke beugel(s) gebruikt gaan worden, hoelang de behandeling gaat duren en wat de kosten zijn. Na de behandeling wordt een retentiespalk en/of nachtbeugel geplaatst om het behaalde resultaat te behouden. Klachten kunnen sch.

Wil je weten wat Orthodontiepraktijk B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orthodontiepraktijk B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orthodontiepraktijk B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orthodontiepraktijk B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Orthodontiepraktijk B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orthodontiepraktijk B.V.

Bezoekers bekeken ook