P. Smit Tegelwerken B.V.

P. Smit Tegelwerken B.V. is een Tegelzetter gelegen aan Koning Abelsingel 54 in Kampen.

Meer informatie over P. Smit Tegelwerken B.V. in Kampen

Op deze website vindt u informatie over de diensten en projecten van P. Smit Tegelwerken B.V. Het bedrijf biedt niet alleen tegels, maar ook totale badkamer renovaties. Ze verzorgen allerlei werkzaamheden, zoals sloop-, stuc-, loodgieters-, tegel- en timmerwerk. Daarnaast worden de Castelo tegels steeds populairder vanwege de traditionele productiemethode en hoogwaardige materialen. In het bedrijf worden eisen gesteld aan de kwaliteit en functionaliteit van de tegels, waarbij tijdloze kleuren zoals wit, crème en grijs veel gebruikt worden. Ook werken ze met trends op kleurgebied, zoals wit, zwart, antraciet en natuursteen. Het bedrijf informeert op de website zowel nieuwe klanten als bestaande klanten over hun diensten en projecten. Ze bieden ook hulp aan mensen die zelf een renovatieproject zijn gestart maar vastlopen en een vakman nodig hebben. Verder geven ze informatie over verschillende natuursteen tegels en helpen ze bij het maken van de juiste tegelkeuze.

Wil je weten wat P. Smit Tegelwerken B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van P. Smit Tegelwerken B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij P. Smit Tegelwerken B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je P. Smit Tegelwerken B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar P. Smit Tegelwerken B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. P. Smit Tegelwerken B.V.

Bezoekers bekeken ook