Phone House

Phone House is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Oudestraat 105 in Kampen.

Meer informatie over Phone House in Kampen

Bij de Phone House winkel in Kampen kun je terecht voor een breed assortiment aan telefoons van de beste merken. Daarnaast bieden ze ook mobiele abonnementen en eerlijk advies over internet, TV & Bellen. In de winkel kun je ook accessoires zoals telefoonhoesjes en instant-camera's bekijken en kopen. Naast producten biedt de winkel ook verschillende services aan, zoals het overzetten van gegevens en foto's, het startklaar maken van nieuwe apparaten, hulp bij installatie en reparatie van telefoons en tablets. Je kunt ook terecht bij de medewerkers in de winkel voor al je vragen. Bij Phone House Kampen kun je rekenen op een groot assortiment en de beste service. Je kunt online bestellen en je bestelling in de winkel ophalen of met behulp van de medewerkers in de winkel je keuze maken.

Wil je weten wat Phone House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Phone House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Phone House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Phone House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Phone House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Phone House

Bezoekers bekeken ook