Plastall Verfcentrum

Plastall Verfcentrum is een Verfwinkel gelegen aan Energiestraat 5 in Kampen.

Meer informatie over Plastall Verfcentrum in Kampen

Ter Hoeven Verfgroep is een toonaangevende verfgroothandel met meer dan 90 jaar ervaring en 6 vestigingen. Ze bieden hun klanten een compleet assortiment kwalitatief hoogwaardige producten, samen met sneldienst en vakkundig advies. Daarnaast hebben ze de Sigma SprayMaster, een handige tool voor schilders. Het assortiment van Ter Hoeven Verfgroep is zeer uitgebreid en ze zijn momenteel op zoek naar nieuwe medewerkers. Bij Ter Hoeven Verfgroep kun je terecht voor professioneel advies en hoogwaardige verfproducten.

Wil je weten wat Plastall Verfcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plastall Verfcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plastall Verfcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plastall Verfcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Plastall Verfcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plastall Verfcentrum

Bezoekers bekeken ook