Posthuus Kampen

Posthuus Kampen is een Café gelegen aan Oudestraat 137A in Kampen.

Meer informatie over Posthuus Kampen in Kampen

Het Posthuus in Kampen is een lunchcafé en lifestylewinkel gevestigd in een prachtig oud pand aan de Oudestraat 137A. Naast het serveren van lunch en koffie met gebak, bieden ze ook vergaderruimtes en verkopen ze verrassende nieuwe artikelen voor in huis of als cadeau. Het Posthuus heeft ook een maatschappelijk doel, namelijk het professioneel opleiden van mensen met een beperking. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en bieden heerlijke gerechten en gratis Wi-Fi. Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Posthuus Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Posthuus Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Posthuus Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Posthuus Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Posthuus Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Posthuus Kampen

Bezoekers bekeken ook