Rijk E J de, arts

Rijk E J de, arts is een Homeopaat gelegen aan De Opera 7 in Kampen.

Meer informatie over Rijk E J de, arts in Kampen

De tekst beschrijft een artspraktijk voor integrale geneeskunde, waarbij een integrale aanpak van klachten en gezondheidsproblemen wordt gehanteerd. De praktijk biedt betrouwbare, effectieve en veilige methoden aan zoals homeopathie, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire voorschriften en fotonentherapie. De behandeling omvat een algemeen medisch onderzoek, diagnosestelling en een behandelplan met adviezen en maatregelen op het gebied van voeding en leefstijl. De praktijk behandelt een grote verscheidenheid aan klachten, meestal met een combinatie van homeopathie en natuurgeneeskunde. Er wordt benadrukt dat de patiënt een belangrijke rol speelt in integrale geneeskunde en wordt doorverwezen naar organisaties die hun stem kunnen vertegenwoordigen. Het adres van de praktijk is De Opera 7, 8265 TB Kampen.

Wil je weten wat Rijk E J de, arts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijk E J de, arts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijk E J de, arts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijk E J de, arts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Rijk E J de, arts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijk E J de, arts

Bezoekers bekeken ook