Schelvis Schilders

Schelvis Schilders is een Schilder gelegen aan Voorstraat in Kampen.

Meer informatie over Schelvis Schilders in Kampen

Schelvis Schilderwerken is een schildersbedrijf dat zowel binnen- als buitenwerk verricht. De schilder heeft meer dan 30 jaar praktijkervaring en biedt een persoonlijke service met kwaliteit als belangrijkste focus. Voor contact kan de klant bellen naar 06 53 738 001 of een e-mail sturen naar schelvisschilders@gmail.com. Daarnaast is Schelvis Schilderwerken verbonden aan de Koornpoort, waar klanten terecht kunnen voor afzonderlijk schilderwerk tegen redelijke prijzen. Er wordt gewerkt volgens de wensen van de klant en met de beste materialen, waarbij Sigma en Sikkens verven worden geadviseerd.

Wil je weten wat Schelvis Schilders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schelvis Schilders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schelvis Schilders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schelvis Schilders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Schelvis Schilders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schelvis Schilders

Bezoekers bekeken ook