Schietsportvereniging Op de Korrel

Schietsportvereniging Op de Korrel is een Schietbaan gelegen aan Reigerweg 20 in Kampen.

Meer informatie over Schietsportvereniging Op de Korrel in Kampen

Onze schietsportvereniging "ssv Op de korrel" is opgericht op 22 november 1952 en heeft zo'n 100 leden. We zijn momenteel bezig met een nieuwe locatie, waar we banen hebben van 10/12 meter, 25 meter en 50/100 meter. We werken hard om deze banen zo snel mogelijk operationeel te krijgen en bieden de mogelijkheid om begeleid te worden door onze gediplomeerde trainers. Als je interesse hebt in de schietsport, ben je op donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur welkom om te komen kijken en misschien zelfs om met een luchtwapen te schieten. Onze vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie, die de belangen van alle aangesloten sportschutters behartigt.

Wil je weten wat Schietsportvereniging Op de Korrel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schietsportvereniging Op de Korrel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schietsportvereniging Op de Korrel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schietsportvereniging Op de Korrel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Schietsportvereniging Op de Korrel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schietsportvereniging Op de Korrel

Bezoekers bekeken ook