Shredboards

Shredboards is een Watersport gelegen aan Eckertstraat 58H in Kampen.

Meer informatie over Shredboards in Kampen

In de laatste artikelen worden verschillende producten genoemd, zoals de Mystic Diva Impact Vest Tie Dye, de Hyperlite Union Kabelbaan Wakeboard 2022 demo 138cm, de Follow Safety First Helm 2023 Black en de Ronix Parks Camo 2021. Het adres van het bedrijf is Burgermeester van Tuinenplein 46, 8265 TJ Kampen en ze zijn te bereiken via (+31) 06 213 142 79 of info@shredboards.nl. Verder zijn er ook links naar het retourbeleid, leveringsbeleid en algemene voorwaarden. Tot slot worden mensen aangemoedigd om het bedrijf te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Shredboards verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shredboards of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shredboards? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shredboards het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Shredboards reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shredboards

Bezoekers bekeken ook