Sigarenfabriek De Olifant

Sigarenfabriek De Olifant is een Sigarenwinkel gelegen aan Voorstraat 100-108 in Kampen.

Meer informatie over Sigarenfabriek De Olifant in Kampen

Cigar Factory 'de Olifant' is gevestigd in het pittoreske stadje Kampen, Nederland. Met ongeveer 50.000 inwoners en gelegen aan de rivier de IJssel, is Kampen een idyllische plek met historische pakhuizen, gevels, imposante kerken, oude zeilschepen en talloze muren van kleibakstenen. Deze zijn allemaal onderdeel van een prachtige erfenis uit de tijd dat Kampen een invloedrijke Hanzestad was. De Olifant is het enige merk dat nog steeds wordt geproduceerd in de fabriek aan de Voorstraat in Kampen. Het succes van De Olifant is te danken aan het gebruik van pure natuurlijke grondstoffen van de allerbeste kwaliteit. De Olifant besteedt veel tijd en aandacht aan het inkopen van tabak, te beginnen met de vulling die bestaat uit tabak uit Brazilië, Cuba en Indonesië. Wat deze sigaren wereldwijd uniek maakt, is het feit dat elke serie zijn eigen speciale blend heeft. Als je wilt zien hoe de sigaren van De Olifant worden gemaakt, kun je een kijkje nemen op hun website. Je kunt tickets boeken voor een rondleiding en een bezoek brengen aan de fabriek aan De Oudestraat 103 in Kampen. Ze verwelkomen je graag!

Wil je weten wat Sigarenfabriek De Olifant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sigarenfabriek De Olifant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sigarenfabriek De Olifant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sigarenfabriek De Olifant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Sigarenfabriek De Olifant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sigarenfabriek De Olifant

Bezoekers bekeken ook