Smoothies Kampen

Smoothies Kampen is een Smoothiewinkel gelegen aan Oudestraat 36 in Kampen.

Meer informatie over Smoothies Kampen in Kampen

Bij Smoothies Kampen kun je verantwoord genieten van heerlijke maaltijden. Ze bieden elke dag een vers bereide lunch, high tea, smoothies en meer. Op het menu staan diverse lekkernijen, gezonde smoothies, ijskoude fruitshakes en smoothie bowls, en verse sappen en dranken. Naast het restaurant kun je ook gebruik maken van hun diensten zoals smoothies op locatie en bedrijfslunches. Je kunt contact met hen opnemen via info@smoothieskampen.nl of telefonisch op 06 15010094. Het restaurant is gevestigd aan de Oudestraat 36 in Kampen, Nederland. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur, en op zondag op afspraak. Afhalen is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur, en bezorgen doen ze elke dag van 10:30 tot 14:30 uur.

Wil je weten wat Smoothies Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smoothies Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smoothies Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smoothies Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Smoothies Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smoothies Kampen

Bezoekers bekeken ook