Spare Rib Express Kampen

Spare Rib Express Kampen is een Maaltijdbezorging gelegen aan Burgemeester Van Tuinenplein 4 in Kampen.

Meer informatie over Spare Rib Express Kampen in Kampen

Spare Rib Express is een bezorgrestaurant dat zich onderscheidt door gerechten van hoge kwaliteit en met zorg te bereiden. Al meer dan 25 jaar werken ze alleen met verse producten van de beste kwaliteit. Ze hebben een uitgebreid menu met onder andere spareribs, burgers, kipgerechten, vegetarische opties, kindermenu's, bijgerechten, desserts en drankjes. Vooral de gemarineerde spareribs zijn erg geliefd en worden dagelijks vers bereid. Naast het lekkere eten bieden ze ook service aan huis, waarbij alles perfect verpakt wordt bezorgd. Ze streven ernaar om elke klant te voorzien van ambachtelijke, voedzame maaltijden.

Wil je weten wat Spare Rib Express Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spare Rib Express Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spare Rib Express Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spare Rib Express Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Spare Rib Express Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spare Rib Express Kampen

Bezoekers bekeken ook