Sportsoepel

Sportsoepel is een Massagetherapeut gelegen aan Vloeddijk 111 in Kampen.

Meer informatie over Sportsoepel in Kampen

Op de website Sportsoepel.nl wordt 'Vrijheid in Beweging' aangeboden door revalidatietherapeut en beweegcoach Chris Hellendoorn. De tekst beschrijft hoe pijn en beperkingen het leven kunnen beheersen en van invloed kunnen zijn op verschillende aspecten, zoals werk en relaties. De auteur is echter niet tevreden met de huidige standaardbehandeling van pijn met medicatie en wil zich richten op het aanpakken van de oorzaak. Door gebruik te maken van nieuwe technieken kan hij oplossingen bieden voor patiënten met (chronische) pijn. De Sportsoepel methode combineert de opleidingen Orthopedische Revalidatie en de Triggerpoint Reset Methode om snel en effectief af te rekenen met beperkingen en pijn. De methode is toepasbaar op verschillende soorten pijnklachten en zelfs op klassieke "ziektes" zoals hernia en fibromyalgie. De tekst legt ook uit wat triggerpoints zijn en hoe ze kunnen worden behandeld. De oorzaken van triggerpoints kunnen onder andere worden veroorzaakt door onjuist gebruik van spieren, een verkeerde stand of beweegpatroon van gewrichten, en factoren zoals leefstijl en stress kunnen hierbij een rol spelen. De tekst eindigt met een testimonial van iemand die positieve resultaten heeft ervaren na een spontane behandeling.

Wil je weten wat Sportsoepel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportsoepel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportsoepel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportsoepel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Sportsoepel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportsoepel

Bezoekers bekeken ook