Stripspeciaalzaak "De Fantast"

Stripspeciaalzaak "De Fantast" is een Stripboekwinkel gelegen aan Burgwalstraat 7 in Kampen.

Meer informatie over Stripspeciaalzaak "De Fantast" in Kampen

De Fantast is een van de grootste en meest uitgebreide stripspeciaalzaken van Nederland. Met meer dan 30.000 strips, manga en merchandise is het al meer dan 25 jaar een belangrijke speler in de Nederlandse stripwereld. Eigenaar Jan Heinecke heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en heeft daardoor veel kennis en enthousiasme voor het assortiment van de winkel. De Fantast is een winkel waar je urenlang kunt rondkijken vanwege het bijzondere assortiment en de inrichting. Ze organiseren ook evenementen, maar er worden geen specifieke data genoemd. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Stripspeciaalzaak "De Fantast" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stripspeciaalzaak "De Fantast" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stripspeciaalzaak "De Fantast"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stripspeciaalzaak "De Fantast" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Stripspeciaalzaak "De Fantast" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stripspeciaalzaak “De Fantast”

Bezoekers bekeken ook