Sushi Island

Sushi Island is een Sushi takeaway gelegen aan Oudestraat 188 in Kampen.

Meer informatie over Sushi Island in Kampen

Sushi Island is een bekend afhaal- en bezorgrestaurant in Kampen. Ze bieden verse en kwalitatieve sushi aan tegen eerlijke prijzen. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen via hun eigen website en het eten wordt bezorgd op het gewenste tijdstip. Betalen kan veilig online met iDEAL, zodat je niet meer aan de deur hoeft te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Bestel eenvoudig en snel op de website en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Betalen kan ook hier online met iDEAL.

Wil je weten wat Sushi Island verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Island of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Island? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Island het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Sushi Island reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Island

Bezoekers bekeken ook