t Winkeltje van Kampen

t Winkeltje van Kampen is een Fourniturenwinkel gelegen aan Geerstraat 15 in Kampen.

Meer informatie over t Winkeltje van Kampen in Kampen

Bertha Boonstra heeft in 2013 't Winkeltje van Kampen geopend, een stoffenwinkel in het hartje van Kampen. Met haar 30 jaar ervaring met de naaimachine helpt ze klanten met hun creatieve projecten en biedt ze workshops en naaiprojecten op maat aan. In de winkel is er een uitgebreide collectie stoffen, materialen voor breien en haken, en een groot aanbod aan fournituren. De winkel is gevestigd aan de Geerstraat 15 in Kampen en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Op zondag en maandag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat t Winkeltje van Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Winkeltje van Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Winkeltje van Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Winkeltje van Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar t Winkeltje van Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Winkeltje van Kampen

Bezoekers bekeken ook