Tandartsenpraktijk Carsouw

Tandartsenpraktijk Carsouw is een Tandartspraktijk gelegen aan Koornmarkt 16 in Kampen.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Carsouw in Kampen

In onze tandartspraktijk werken we met een hecht team van professionals en staat persoonlijke aandacht voor u en uw gebit voorop. Onze praktijk bestaat sinds 1977 en is gevestigd in het centrum van Kampen. We hebben twee tandartsen, een mondhygiëniste en drie assistentes in ons team. Voor spoedgevallen kunt u tijdens openingstijden bellen naar 038-3333477 en buiten openingstijden naar 038-3020100, maar houd er rekening mee dat we beperkt plek vrijhouden voor spoedbehandelingen. We zijn gespecialiseerd in algemene tandheelkunde en verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. Houd onze website in de gaten voor updates en in geval van vragen of klachten kunt u contact met ons opnemen via de balie, telefonisch of via het klachtenformulier. We zijn open voor reguliere zorg en volgen de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en het ministerie van VWS. Onze praktijk heeft momenteel helaas geen ruimte voor nieuwe patiënten.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Carsouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Carsouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Carsouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Carsouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Carsouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Carsouw

Bezoekers bekeken ook