That's the Spirit: Sport & Coaching

That's the Spirit: Sport & Coaching is een Maatschappelijk werker gelegen aan Industrieweg 3B in Kampen.

Meer informatie over That's the Spirit: Sport & Coaching in Kampen

Dat is het motto van That's the Spirit: Sport & Coaching, een bedrijf dat sport en zorg combineert in en rondom Kampen. Ze bieden begeleiding en coaching aan, zowel op individueel niveau als in groepsverband. Dit kan variëren van personal training tot groepstrainingen. Het doel is om mensen te helpen hun sportieve doelen te behalen en tegelijkertijd aandacht te besteden aan hun mentale en emotionele gezondheid. Het bedrijf gelooft in de kracht van sport als middel om fysiek en mentaal sterker te worden. Ze bieden een persoonlijke aanpak en werken samen met hun cliënten om een trainingsprogramma op maat te maken dat past bij hun behoeften en doelen. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon wilt genieten van sporten, bij That's the Spirit: Sport & Coaching ben je aan het juiste adres.

Wil je weten wat That's the Spirit: Sport & Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van That's the Spirit: Sport & Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij That's the Spirit: Sport & Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je That's the Spirit: Sport & Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar That's the Spirit: Sport & Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. That’s the Spirit: Sport & Coaching

Bezoekers bekeken ook