Thuisfruit.nl

Thuisfruit.nl is een Groenteboer gelegen aan De Chalmotweg 1 in Kampen.

Meer informatie over Thuisfruit.nl in Kampen

Thuisfruit.nl is dé bezorgdienst van groenten en fruit in Zwolle, Kampen, IJsselmuiden, Hattem, Zalk, Hasselt, Genemuiden en Dronten. Ze leveren een compleet AGF pakket bij jou thuis en bij scholen, bedrijven en zorginstellingen. Ze zijn uitgegroeid tot een landelijke speler met wekelijks meer dan 800 klanten. Thuisfruit.nl biedt complete AGF-pakketten aan, inclusief gepersonaliseerde fruitmanden. Ze verkopen verse groenten zoals sla, paprika en broccoli, maar ook diverse soorten fruit, waaronder minder bekend fruit zoals carambola's. De groente en fruit worden hygiënisch en gekoeld verpakt en kunnen gratis bezorgd worden in de regio. Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop.

Wil je weten wat Thuisfruit.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thuisfruit.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thuisfruit.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuisfruit.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Thuisfruit.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thuisfruit.nl

Bezoekers bekeken ook