Timmerfabriek Dekker

Timmerfabriek Dekker is een Timmerman gelegen aan Dieselstraat 9 in Kampen.

Meer informatie over Timmerfabriek Dekker in Kampen

Deka Kozijnen is een specialistisch familiebedrijf dat al 100 jaar maatwerk kozijnen, ramen en deuren levert aan zowel bedrijven als particulieren. Ze bieden vakmanschap en service op het gebied van hout en aluminium. Met moderne machines en ervaren vakmensen kunnen ze bijzonder houtwerk op maat verzorgen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het restaureren van monumentale panden en het verduurzamen van gebouwen. Ze hebben al vele projecten succesvol afgerond en hebben meer dan 100 jaar ervaring en specialistisch vakwerk. Bij Deka Kozijnen werken ervaren houtbewerkers, assembleurs en monteurs samen aan het leveren van maatwerk, service en topkwaliteit. Ze staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke werkwijze. Je kunt een afspraak met hen maken op locatie om jouw plannen en wensen te bespreken.

Wil je weten wat Timmerfabriek Dekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Timmerfabriek Dekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Timmerfabriek Dekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Timmerfabriek Dekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Timmerfabriek Dekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Timmerfabriek Dekker

Bezoekers bekeken ook