Training ‘Mentaal Fit’ in Kampen, Versterken van je mentale conditie

Ben je op zoek naar balans in je leven, minder piekeren en meer ontspanning? Wil je steviger in je schoenen staan? De training ‘Mentaal Fit’ helpt om de balans in jouw leven te (her)vinden.

Mentaal-fit

Waarom meedoen?

Met deze training krijgt je meer grip op je leven en ervaar je meer veerkracht. Hierdoor kun je je zelfverzekerder en energieker gaan voelen, wat een positieve invloed heeft op jouw gezondheid.

Wat kun je verwachten?

De training geeft handvatten om (beter) om te gaan met stress en spanning, met slaapproblemen, piekeren en met negatieve gedachten. Je leert hoe je een betere balans tussen draaglast en draagkracht kunt krijgen.

Door jouw mentale fitheid te vergroten, ervaar je meer ontspanning in het leven. Je denkt op een gezondere manier en bent veerkrachtiger. Je zult je zelfverzekerder en energieker gaan voelen. Dit werkt positief door op jouw algehele gezondheid.

Praktische informatie Wanneer: Dinsdag 18, 25 juni, 2 en 9 juli 2024 Hoe laat: 10.00 – 12.00 uur Waar: in Kampen Kosten: Gratis voor de inwoners uit de gemeente Kampen

Voorafgaand aan de training vindt er een telefonische kennismaking plaats.

Informatie en aanmelden kan via de website www.impluz.nl zoek op ‘mentaal’ Of direct via www.impluz.nl/training/mentaal-fit Voor vragen bel: 0570-604900 of mail: info@impluz.nl

Impluz Preventie ontwikkelt programma’s en geeft (preventie-)trainingen en cursussen om positieve gezondheid en welzijn in brede zin te bevorderen. Of je je nou als volwassene wilt ontwikkelen, op zoek bent naar meer balans of dat je een cursus voor je kind of juist voor je medewerkers zoekt; al ons aanbod richt zich op het vergroten van de veerkracht om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het dagelijks leven.

Lees het volledige artikel bij Inge Gammauf Trainingsbureau.

Laat dit artikel viral gaan in Kampen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deKampengids.nl
Redactie deKampengids.nl

Nieuws door Inge Gammauf Trainingsbureau. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Training ‘Mentaal Fit’ in Kampen, Versterken van je mentale conditie

Gerelateerde berichten