Van Dijk Voedingsadvies & Coaching

Van Dijk Voedingsadvies & Coaching is een Gezondheidsconsulent gelegen aan Zambonistraat 3 in Kampen.

Meer informatie over Van Dijk Voedingsadvies & Coaching in Kampen

Al meer dan 40 jaar ondersteunt Van Dijk Voedingsadvies & Coaching klanten bij het afvallen of aankomen met behulp van hun afslankprogramma. Ze bieden ook sportgerichte voedingsadviezen voor het verbeteren van sportprestaties en herstel. Hun doel is het creëren van een gezonder gewicht en levensstijl. Ze staan bekend om hun persoonlijke benadering en flexibiliteit, waarbij ze werken met drie bewezen en succesvolle concepten voor meer garantie op succes. Of je nu snel resultaat wilt behalen of rustig aan wilt doen, zij hebben een passende oplossing. Met hun afslankprogramma kun je op een verantwoorde manier gezond afvallen en werken aan een strakker lichaam. Ze bieden ook persoonlijke voedingsplannen waarmee je op een normale manier kunt eten. Ze helpen mensen die snel resultaat willen behalen, maar ook degenen die rustig aan willen doen. Ze hebben voor iedereen een persoonlijke en passende oplossing.

Wil je weten wat Van Dijk Voedingsadvies & Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Dijk Voedingsadvies & Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Dijk Voedingsadvies & Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Dijk Voedingsadvies & Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Van Dijk Voedingsadvies & Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Dijk Voedingsadvies & Coaching

Bezoekers bekeken ook