Van Vlijmen Stoffering Kampen

Van Vlijmen Stoffering Kampen is een Stofferingszaak gelegen aan Industrieweg 5 - Z in Kampen.

Meer informatie over Van Vlijmen Stoffering Kampen in Kampen

Van Vlijmen Stoffering is gespecialiseerd in maatwerk voor het stofferen van meubels, boten, caravans, auto's, motoren en complete woningen. Ze bieden een breed assortiment aan harde vloeren, waaronder PVC, en hebben een showroom met stalen van tapijt, stoffen en gordijnen. Naast woninginrichting bieden ze ook meubelstoffering en bekleding voor boten en caravans aan. De kleinschaligheid van het bedrijf zorgt ervoor dat klanten persoonlijke aandacht krijgen en er wordt kwaliteit geleverd tegen interessante prijzen. De openingstijden van de showroom zijn woensdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00. Er is ook een contactformulier beschikbaar op de website om contact op te nemen met het bedrijf.

Wil je weten wat Van Vlijmen Stoffering Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Vlijmen Stoffering Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Vlijmen Stoffering Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Vlijmen Stoffering Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Van Vlijmen Stoffering Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Vlijmen Stoffering Kampen

Bezoekers bekeken ook