VanDijk

VanDijk is een Winkel voor onderwijsbenodigdheden gelegen aan Dieselstraat 1 in Kampen.

Meer informatie over VanDijk in Kampen

Bestel nu jouw leermiddelenpakket bij VanDijk! In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt voor jouw studie. Daarnaast biedt VanDijk ook handige instructievideos en een overzicht van de meest gestelde vragen om jou te helpen bij het bestellen en gebruiken van de leermiddelen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staat de serviceafdeling van VanDijk altijd voor je klaar. Om jouw bestelling te kunnen plaatsen, dien je in te loggen op MijnVanDijk. Hier kun je ook jouw gegevens wijzigen en de status van jouw bestelling volgen. Ben je op zoek naar vakantiewerk? Dan kun je ook bij VanDijk terecht. Zowel leerlingen als studenten kunnen bij VanDijk solliciteren voor vakantiewerk.

Wil je weten wat VanDijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VanDijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VanDijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VanDijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar VanDijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VanDijk

Bezoekers bekeken ook