vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer

vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer is een Kampeerterrein gelegen aan Nesweg 21 in Kampen.

Meer informatie over vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer in Kampen

Op de website van Stichting Vrije Recreatie wordt informatie gegeven over kamperen op een boerderij. Het bijzondere aan deze camping is dat je je eigen huisdier en zelfs je eigen paard mee kunt nemen. Er zijn stallen en een binnenbak aanwezig. Je kunt je caravan of tent opstellen midden in het boerenbedrijf, zodat je het moderne boerenleven actief kunt beleven. Voor het seizoen van 2020 is er een nieuw toiletgebouw geopend. De camping is geopend van begin april tot en met eind september. Je kunt contact opnemen via het contactformulier op de website of bellen naar Jeanet Holtland. De contactgegevens staan vermeld op de website.

Wil je weten wat vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. vee/paardenhouderij en minicamping De Paardeboer

Bezoekers bekeken ook