VERANDA XL

VERANDA XL is een Winkel voor tuinmeubilair gelegen aan Constructieweg 39-6 in Kampen.

Meer informatie over VERANDA XL in Kampen

Bij Veranda XL kunt u terecht voor een snelle levering van hoogwaardige aluminium terrasoverkappingen en veranda's in Nederland, België en Duitsland. Deze producten hebben een CE-markering en worden professioneel op maat gemaakt en gemonteerd. Naast terrasoverkappingen biedt Veranda XL ook kunstgras, terrasverwarmingen, aluminium schuifpuien en gevelbekleding aan. Als u een terrasoverkapping combineert met een van deze producten, ontvangt u een offerte met een combikorting. Veranda XL werkt alleen met CE-gekeurde producten, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Onze vakmannen monteren uw product binnen een dag en u kunt al binnen twee werkdagen na ontvangst genieten van uw terrasoverkapping. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze openingstijden zijn maandag van 12:00 tot 17:00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, en zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. Onze showroom in Kampen is momenteel in verbouwing.

Wil je weten wat VERANDA XL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VERANDA XL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VERANDA XL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VERANDA XL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar VERANDA XL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VERANDA XL

Bezoekers bekeken ook