Volle Evangelie Gemeente Kampen

Volle Evangelie Gemeente Kampen is een Evangelische kerk gelegen aan Marinus Postlaan 1a in Kampen.

Meer informatie over Volle Evangelie Gemeente Kampen in Kampen

De Volle Evangelie Gemeente Kampen komt elke zondagochtend om 10 uur samen in het schoolgebouw 'Prisma' aan de Marinus Postlaan 1a in Kampen. Tijdens deze samenkomst zingen ze samen tot eer van God, vaak begeleid door piano en gitaar. Ze geloven dat God goed en liefdevol is, dat iedereen Gods kind kan worden en dat Gods Geest echt leven geeft. Ze komen bij elkaar om God te eren, van Zijn woord te leren en elkaar te steunen en bemoedigen. De naam 'Volle' in hun naam benadrukt dat door Jezus Christus volledige vergeving mogelijk is voor iedereen die in Hem gelooft. Ze hebben aparte samenkomsten voor kinderen van 0-12 jaar en jongeren van 12-18 jaar. Na afloop is er gelegenheid om koffie of thee te drinken en met elkaar te praten. Iedereen is van harte welkom!

Wil je weten wat Volle Evangelie Gemeente Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volle Evangelie Gemeente Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volle Evangelie Gemeente Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volle Evangelie Gemeente Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Volle Evangelie Gemeente Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volle Evangelie Gemeente Kampen

Bezoekers bekeken ook