Warmtestore

Warmtestore is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Industrieweg 4A in Kampen.

Meer informatie over Warmtestore in Kampen

Warmtestore is een haardenspecialist met experience centers in Kampen, Mijdrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Ze hebben scherpe prijzen omdat ze officiële dealers zijn en hun haarden zelf importeren. Daarnaast bieden ze professionele installatie in heel Nederland. Klanten beoordelen Warmtestore met een 9.4/10 op basis van 1102 reviews via Feedback Company. Ze bieden verschillende soorten haarden aan, zoals houtkachels, gashaarden, elektrische haarden, tuinhaarden en bio-ethanol haarden. Op hun website tonen ze ook inspirerende projecten waarin ze haarden hebben geïnstalleerd. Daarnaast hebben ze altijd populaire haarden op voorraad. Warmtestore heeft ook een maatwerk interieur service. Ze hebben een CO-certificering en bieden informatie over verschillende soorten haarden en hun verbruik. Ze zijn ook bekend met elektrische haarden die warmte afgeven en beantwoorden vragen over de kosten van het stoken van een gashaard. Daarnaast hebben ze een team van professionals en worden ze aanbevolen door 98% van hun klanten. Warmtestore heeft showrooms waar klanten hun producten kunnen ervaren.

Wil je weten wat Warmtestore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Warmtestore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Warmtestore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Warmtestore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Warmtestore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Warmtestore

Bezoekers bekeken ook