Webshop Het Nieuwe Licht

Webshop Het Nieuwe Licht is een Kaarsenwinkel gelegen aan Silene 87 in Kampen.

Meer informatie over Webshop Het Nieuwe Licht in Kampen

Op de website van Hetnieuwelicht.nu vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van kaarsen. Ze bieden een breed assortiment aan grondstoffen en benodigdheden, zoals paraffine, stearine, bijenwas, geurolie, kleurstoffen en kaarslonten. Daarnaast hebben ze ook apparatuur zoals smeltketels, gietketels en dompelketels. Voor beginners zijn er diverse starterspakketten beschikbaar die naar eigen wens kunnen worden samengesteld. Ook bieden ze leuke DIY-pakketten om cadeau te geven. Daarnaast is Hetnieuwelicht.nu ook geschikt voor educatieve doeleinden, bijvoorbeeld voor creamiddagen en creatieve lessen. De pakketten bevatten verschillende leervormen zoals het smelten en stollen van was en het mengen van kleuren. Naast het ontwikkelen van technische vaardigheden leren kinderen ook iets over het ambacht van kaarsen maken. Het adres van Hetnieuwelicht.nu is Silene 87, 8265 HP Kampen. Ze zijn alleen op afspraak te bezoeken en voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@hetnieuwelicht.nu.

Wil je weten wat Webshop Het Nieuwe Licht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Webshop Het Nieuwe Licht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Webshop Het Nieuwe Licht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Webshop Het Nieuwe Licht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Webshop Het Nieuwe Licht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Webshop Het Nieuwe Licht

Bezoekers bekeken ook