Wensink & Prins B.V.

Wensink & Prins B.V. is een Aannemer gelegen aan Kraanvogelweg 2 in Kampen.

Meer informatie over Wensink & Prins B.V. in Kampen

Wensink en Prins B.V. is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Ze hebben al 75 jaar ervaring en werken samen met vaste leveranciers en onderaannemers om kwaliteit en tevredenheid van de klant te garanderen. Ze zijn betrokken bij het bouwproces en luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Ze werken samen met particulieren, overheden, bedrijven en woningcorporaties. Voor nieuwbouwprojecten houden ze nauw contact met de opdrachtgever en kunnen ze wijzigingen in het ontwerp doorvoeren. Voor renovatieprojecten gebruiken ze duurzame bouwmethoden en materialen en proberen ze de overlast voor bewoners te minimaliseren. Ze hebben ook ervaring met energiezuinige verbouwingen. Daarnaast bieden ze begeleiding bij het ontwerpen en bouwen van uw eigen woning. Ze hebben verschillende lopende projecten en referenties. Voor vragen kunt u contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Wensink & Prins B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wensink & Prins B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wensink & Prins B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wensink & Prins B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Wensink & Prins B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wensink & Prins B.V.

Bezoekers bekeken ook