Yogacentrum Kampen

Yogacentrum Kampen is een Yogastudio gelegen aan Industrieweg 5-1 in Kampen.

Meer informatie over Yogacentrum Kampen in Kampen

Bij Yogacentrum Kampen kun je terecht voor yoga en meditatie. Of je nu op zoek bent naar een betere relatie met je lichaam, een andere ademhalingstechniek of ontspanning, je kunt het allemaal vinden in hun lessen. Yoga helpt je om een beter contact met je lichaam en jezelf te krijgen, waardoor je bewuster wordt van je lichaamshouding en lichter beweegt. Het centrum is geschikt voor iedereen, of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit op de mat hebt gestaan. Je kunt altijd een proefles volgen voor €10. Ze bieden ook verschillende activiteiten aan, zoals Yoga Nidra, een ontspanningstechniek, en een mantracirkel. Daarnaast kun je ademreizen volgen om dichter bij jezelf te komen. Het centrum biedt verschillende abonnementen en tarieven aan en de lessen worden gegeven op de Industrieweg 5-1 in Kampen.

Wil je weten wat Yogacentrum Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogacentrum Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogacentrum Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogacentrum Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Yogacentrum Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogacentrum Kampen

Bezoekers bekeken ook