Zuivelhoeve Kampen

Zuivelhoeve Kampen is een Delicatessenwinkel gelegen aan Oudestraat 56 in Kampen.

Meer informatie over Zuivelhoeve Kampen in Kampen

Zuivelhoeve Kampen is een winkel met een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en andere lekkernijen. Ze hechten veel waarde aan de herkomst van hun producten en maken het liefst alles zelf of halen het rechtstreeks bij de boer. Daarnaast bieden ze ook cadeautjes op maat en diverse pakketjes aan. Niels van den Burg en zijn team staan elke dag met liefde en passie voor de klanten klaar. Je kunt contact met hen opnemen via het e-mailadres info@kampen.zuivelhoeve.nl of telefonisch op 038-3376495. Enkele bestsellers van Niels zijn onder andere Van alles wat, Le Gruyère AOP en Noord-Hollandse Jong Belegen. Ze bieden gratis bezorging aan vanaf €35 en hebben een veelzijdig assortiment. Je kunt veilig online betalen en als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting. Je kunt ook andere Zuivelhoeve winkels vinden of gebruik maken van de webshop en klantenservice.

Wil je weten wat Zuivelhoeve Kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve Kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Zuivelhoeve Kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve Kampen

Bezoekers bekeken ook