Zwerfboekenstation Huize Dijkstra

Zwerfboekenstation Huize Dijkstra is een Winkel voor tweedehands boeken gelegen aan Sterrekroos 33 in Kampen.

Meer informatie over Zwerfboekenstation Huize Dijkstra in Kampen

Kinderzwerfboeken zijn bedoeld voor alle kinderen. Je neemt een boek mee naar huis en laat het vervolgens weer verder zwerven als je het uit hebt. Je kunt deze boeken overal tegenkomen, zoals op school, in de wachtkamer, op de kinderboerderij, in de trein of in een KinderzwerfboekStation. Deze boeken zijn te herkennen aan de sticker op de kaft met de tekst "Neem me mee!". Het boek mag gratis mee naar huis genomen worden en na het lezen weer verder zwerven, zodat andere kinderen het ook kunnen lezen. Op de binnenkant van de kaft zit vaak een sticker met een zwerfcode, waarmee je de zwerftocht van het boek kunt volgen. Het is zelfs mogelijk dat boeken zijn begonnen met zwerven in Utrecht en nu al in Leeuwarden zijn. Als je Kinderzwerfboek wilt steunen, kun je doneren om het lezen te stimuleren en laaggeletterdheid tegen te gaan.

Wil je weten wat Zwerfboekenstation Huize Dijkstra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwerfboekenstation Huize Dijkstra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwerfboekenstation Huize Dijkstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwerfboekenstation Huize Dijkstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Zwerfboekenstation Huize Dijkstra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwerfboekenstation Huize Dijkstra

Bezoekers bekeken ook