Aimchit Thai Streetfood

Aimchit Thai Streetfood is een Thais restaurant gelegen aan Penningkruid in Kampen.

Meer informatie over Aimchit Thai Streetfood in Kampen

Aimchit Thai Street Food is een foodtruck met een vernieuwend concept uit Thailand. Ze serveren verschillende gerechten, zoals voorgerechten, gebakken noedels, curry, soepen, gebakken rijst en roerbakgerechten. De eigenaresse, Yupin Schuurman, is van Thaise afkomst en heeft geleerd om authentiek Thais te koken van haar moeder. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan in een Thais restaurant voordat ze haar grote droom kon waarmaken en haar eigen foodtruck oprichtte. Aimchit Thai Street Food biedt ook catering aan voor feesten en bedrijven, en ze bezorgen nu ook maaltijden aan huis in Kampen. De openingstijden van hun verschillende locaties zijn ook vermeld. Als je geen zin hebt om te koken en van authentiek Thais eten houdt, ben je bij Aimchit Thai Street Food aan het juiste adres.

Wil je weten wat Aimchit Thai Streetfood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aimchit Thai Streetfood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aimchit Thai Streetfood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aimchit Thai Streetfood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Aimchit Thai Streetfood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aimchit Thai Streetfood

Bezoekers bekeken ook