Madame Som Tam

Madame Som Tam is een Thais restaurant gelegen aan IJsselkade 45 in Kampen.

Meer informatie over Madame Som Tam in Kampen

Bij Madame Som Tam ben je van woensdag tot en met zondag welkom in het restaurant of kun je ervoor kiezen om eten af te halen. Het restaurant en de afhaal hebben verschillende menu's, dus let daar goed op. Het restaurant is gevestigd aan de IJsselkade in Kampen en je kunt ook plaatsnemen op het terras aan de IJssel. Reserveren kan via e-mail of telefoon. De afhaal is geopend van 17:00 tot 20:30 uur en je kunt kiezen uit menu's of je eigen Thaise maaltijd samenstellen met losse gerechten.

Wil je weten wat Madame Som Tam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Madame Som Tam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Madame Som Tam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Madame Som Tam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Madame Som Tam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Madame Som Tam

Bezoekers bekeken ook