Auto garage kampen

Auto garage kampen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Gildestraat 27 in Kampen.

Meer informatie over Auto garage kampen in Kampen

Bij Autobedrijf Kampen kunt u terecht voor alle reparaties, onderhoud en schadeherstel. Ze bieden vriendelijke service, vakmanschap en een professionele aanpak. De garage heeft persoonlijk contact, biedt gratis vervangend vervoer bij reparaties en geeft een prijsopgave vooraf. Ze werken uitsluitend met vakmonteurs en kwaliteitsonderdelen, en hebben een werkplaats met hoogwaardige materialen en gereedschappen. Daarnaast zijn ze 6 dagen per week en 3 avonden per week geopend, bieden ze pechhulp, APK-keuringen en snelle service. Eigenaar Hannes Schmidt is een deskundige monteur en APK-meester. Bij Autogarage Kampen kunt u ook gebruik maken van gratis leenauto's. Ze bieden ook diensten zoals uitlijning, schadeherstel en airco service, en ze helpen ook bij de aankoop van een nieuwe auto en bieden transport- en importdiensten aan.

Wil je weten wat Auto garage kampen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto garage kampen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto garage kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto garage kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Auto garage kampen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto garage kampen

Bezoekers bekeken ook