Vakgarage Van Winsum b.v.

Vakgarage Van Winsum b.v. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Loriéstraat 4 in Kampen.

Meer informatie over Vakgarage Van Winsum b.v. in Kampen

Vakgarage Van Winsum Bv is een gecertificeerde garage in Kampen die gespecialiseerd is in het onderhoud en de reparatie van auto's. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals airco service, pechhulp en de APK-keuring. Vakgarage Van Winsum Bv is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage en werkt samen met 339 andere garages om een full-service aanbod aan te bieden voor alle automerken. De monteurs zijn goed opgeleid en hebben kennis van alle automerken. Je kunt contact opnemen met Vakgarage Van Winsum Bv via hun adres in Kampen of via e-mail. Daarnaast bieden ze ook een aankoopkeuring en airco check aan. Vakgarage heeft ook een nieuwsbrief waarin ze maandelijks nieuws, acties en aanbiedingen delen. En tot slot bieden ze tijdelijk pechhulp aan voor slechts €25 per jaar.

Wil je weten wat Vakgarage Van Winsum b.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakgarage Van Winsum b.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakgarage Van Winsum b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakgarage Van Winsum b.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Vakgarage Van Winsum b.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakgarage Van Winsum b.v.

Bezoekers bekeken ook