Autobedrijf Bunt

Autobedrijf Bunt is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Constructieweg 33 in Kampen.

Meer informatie over Autobedrijf Bunt in Kampen

Autobedrijf Bunt is een bedrijf gespecialiseerd in Volvo's, maar biedt ook andere merken aan. Met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche hebben ze veel kennis vergaard door middel van cursussen en contact met andere garages. Naast Volvo zijn ze ook bekend met Land Rover, Jaguar, Volkswagen en Mercedes. Autobedrijf Bunt biedt onderhoud, schadeherstel en maatwerk aan voor auto's. Ze nodigen klanten uit om langs te komen in hun showroom, waar het volledige aanbod te vinden is. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur. Buiten deze tijden kunnen klanten een afspraak maken. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een afspraak of langskomen in de showroom voor een kopje koffie. Autobedrijf Bunt is gevestigd aan de Constructieweg 3 in Kampen.

Wil je weten wat Autobedrijf Bunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Bunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Bunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Bunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Kampen. Opzoek naar Autobedrijf Bunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Bunt

Bezoekers bekeken ook